przede wszystkim miki, nikt ciebie nie krytykuje za to, że popierasz korwina i nikt ciebie nie nazwał idiotą, chociaż z drugiej strony wytłumaczyłeś, że tak naprawdę to pochlebstwo. Natomiast nie rozumiem dlaczego innych atakujesz i jeszcze podajesz,że inni kandydaci to idioci.
Nie masz tu zbyt wielu zwolenników i na tym polega wolność przekonań, że nikt nikogo nie indoktrynuje i nie obraża, że skoro ma swoje zdanie, to sam jest indoktrynowany.
Głosuj na korwina i nie przekonuj bo ciebie tez nikt nie przekonuje.
Pamiętasz jak radziłeś Miro aby uważał z tym graniem na spadki bo może być spora zmienność i mocniejszy ruch do góry. Napisałeś, że nikt nie jest nieomylny ale zobacz gdzie wtedy był wig20 i gdzie jest teraz.
Miałem wspólnika w firmie, który wraz z całą rodziną co kadencję głosował na Korwina i gdyby nie przypadki losowe, to byśmy dalej wspólnie prowadzili naszą firmę. Ja akurat najczęściej popierałem frakcję Frasyniuka (dawną Unię Demokratyczną) i nie głosowałem na PO i tych polityków z frakcji Schetyny, Tuska. etc. W Wyborach prezydenckich w drugiej turze popierałem tylko kandydata PO, jak przeciwnikiem był kandydat z PIS.