Pełna zgoda Piter :) wyniki szok mega zaskoczenie pozytywne i to w takich czasach kiedy szaleje inflacja i jest najwyższa kryzys a tutaj proszę takie wyniki za 4 Q :) trollll wielonik z spółdzielni od 2 zł teraz się zawyje hehehe :)) a pisałem że idzie jakieś info bo wyje co raz mocniej :) i znów się sprawdziło :) Jestem ciekaw jakie wyniki będą teraz za 1 Q skoro była tak wczesna kolekcja i tak dobre dane GUS za styczeń :) może być kolejna miła niespodzianka :) zapowiada się rekordowy rok i rekordowe zyski Monnari tak jak zapowiada Kontraktowy w swojej analizie :) Kontraktowy jest mistrzem analiz dzięki ogromnej wiedzy jaką posiada i dzięki niemu zakupiłem akcje ponad rok temu :) Trzeba będzie to jakoś oblać ale wszystko w swoim czasie :) Jak widać spółka wróciła do podawania wyników wstępnych jak za dawnych dobrych lat :) a więc ogromny plus dla Prezesa i zarządu i oby tak dalej :) powinni jeszcze podawać dane miesięczne byłoby cud miód i orzeszki :) teraz mnie też nie dziwi że prezes nabył kolejny pakiet akcji po 4,70 zł :) no to zysk za 4 Q powinien być w okolicach 20 mln zł :) i co ważne już mamy 244 Salony a więc przybyło 43 salony :) i co raz lepsza marża :) A więc jak widzimy Rok temu nie był to rok odreagowania po pandemii jak wiele trolii pisało :) bo w tym roku mamy jeszcze lepsze wyniki i zapowiadają się w tym roku jeszcze lepsze :) a nie zapominajmy że teraz dojdzie kasa z najmu Apartamentów i lokali jakie Monnari posiada i wynajęła końcem roku 2022 :) a więc w tym roku będziemy chyba bili kolejne rekordy zysków czyli tak jak zapowiada Pan Kontraktowy w swojej analizie a jak wiemy facet się nie myli :) Teraz kluczowe pytanie czy będzie dywidenda w tym roku :)