Dnia 2015-02-18 o godz. 13:05 ~zeno napisał(a):
> Nie wierzę że Płocica czy kto inny będzie dbał o moje interesy ale w obecnej konfliktowej sytuacji rozwiązaniem jest wyaoutowanie TT, co będzie dalej nie wiem, a snucie wizji na temat sprzedaży BB oraz majątku ORP jest tak samo nie poważne ja snucie każdej innej ;)
Może zbyt mało czytałeś moje posty zawsz odnoszę się do faktów. A one były zamieszczone w Parkiecie po wywiadzie jaki udzielił Płocica. Zrozum że dla instytucji finansowych jakie są w CRM jest odzyskanie kapitału jaki włożyli. W jaki sposób mogą niwelować straty z inwestycji. Dywidend Cormay nie miał i nie będzie miał jest spółką rozwojową przychody są mikroskopijne a w tym roku pewnie ujemne. Wycofanie spółki z GPW, sprzedaż majątku daje możliwość Totalowi i OFE na odzyskanie a może i zarobek wkładu.
Płocica w Zelmerze zanim został prezesem handlował odkurzaczami wie jak to się robi czy to przypadek, że ożenił spółkę z Niemcami. Solna grupa w zarzadzie i RN skonfigurowana z przypadku...wysokie specjalizacje i powiązania.
Jestes stronikiem CRM wiec nie sadze abyś miał bezstronny stosunek do wypowiedzi, zresztą ja również optuję przy ORP z tytułu posiadanych akcji jak i obronie przed kłamliwymi ocenami.