Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kierunek 4zł

z jednej strony a z drugiej może ArcelorMittal już kiedyś się interesował hutą, ale skarb to trzyma na razie,ale to puszczą.Jak kupowałem to ktoś z ukrytego zbierał po 2.50 musiałem kupić po 2,51 w piątek już było z ukrytego 2.60 leciały ładne sumki w tej cenie drobni oddawali kurs nie miał szansy się wybić...
moja teza:
z jednej strony kolega K.... z drugiej ArcelorMittal prawda pewnie gdzieś w środku
1.to że wchodzi GRUBY TO JASNE JAK SŁOŃCE,a akcjonariat ma prawo być zniecierpliwiony i oddawać za bezcen
2. rok 2005 ArcelorMittal startuje po hutę - monopolista odchodzi z kwitkiem zostaje 1 osob.sp. skarbu Złomrex też startuje- też kwitek - toż to kura która znosi złote jaja, ale skarb jest pazerny i ma potrzeby i końcu trafi pod młorek
3.ArcelorMittal kręci się koło Złomreksu coś już od niego kupuje
4.na walnym KTOŚ głosuje przeciw "chciałbym wejść w jego mózg " - cytat z innego forum dotyczy tego- i decyduje
5. kurs leci i o to chodzi by tanio kupić
6.ktoś namiętnie skupuje
7. bez precedensu powtórka walnego prezes mówi nie ma planu B- bo nie ma
8.ten KTOŚ się wycofuje - jak nie to straci wszystko, bo co Cognor ma robić
9.Złomrex wchodzi na giełdę
10. huta i tak jest bez stalowni, a czym jest taka huta -wiemy
11.ArcelorMittal kupuje Cognor czyli już Złomrex, ArcelorMittal nie ma huty ma stalownie
12 dług państwa rośnie potrzeby też w końcu hutę sprzedają- kto ją kupuje -wiemy
13pakiet większościowy ma ArcelorMittal prezes nie jest rentierem ma handel złomem i zbyt , może i prawa do nazwy Złomrex ci ludzie mają sentyment do tego od czego zaczynali trafiłem na taką deklarację -wkleję linka
14.ArcelorMittal jest na gpw ma to co chciał i ma to tanio
15.tak sobie myślę jak co to poprawcie nie jestem nie omylny
16 ile kosztuje akcja............?????????????
17 poczytajcie o Amice

z forum Wasko:

Autor | ~al [83.1.93.*] 2011-01-04 19:18
leszczynski sprzedałeś czy co. Ja wygruziłem w Sylwka .Jedna sesja za wcześnie ale krzywdy nie ma. Myśle wracac od 2.5 ciekawe czy zalapie. Muszę ci podziękowac bo twoje proroctwa sa niesamowite .Świeża leszczyna chciała niebotycznych zyskow a stresik to co .Może i będa ale nie za 10 minut

Autor | ~aa [95.49.160.*] 2011-01-04 10:26
Leszczynsky to swój chłop, załadowany to on jest, a że świeża leszczyzna daje mu jeszcze dokupić po promocji to tylko Jego i nasze szczęście. Będą jeszcze płakać :D

Autor | ~al [83.1.93.*] 2011-01-04 10:11
leszczynski pozdro Nie strasz świezego narybku

reszta na forum np. Wasko

życzę WSZYSTKIM zysków
pozdrawiam
LESZCZYNSKY

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COGNOR -1,54% 6,40 2026-06-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.