Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kierunek 2,0pln

Ja mam średnią lepszą :)

Cóż mnie się udało z tego wyjść z podniesioną głową. A nie było łatwo :( Wycofałem praktycznie swój kapitał, który wsadziłem przez te 3 lata zostawiając sam zysk. Owszem ja sobie uśredniałem wcześniej i powiem że wyszło lepiej niż na większości innych spółek :) Trzeba napewno rozważyć wiele opcji - głównym kryterium na jakie sobie trzeba odpowiedzieć jest czas bo Procad od tak sobie nie zniknie z GPW - ma jeszcze tyle kasiorki że spokojna głowa. Osobiście pomny różnych doświadczeń obrałem sobie już moją strategię (wiem jaki mam czas inwestycyjny wiem na ile kasy mogę liczyć). Co do Spółki przynajmniej akcji tu ubywa a nie [przybywa a Zarząd nie sypie przed złymi raportami i wydaje się być w porządku i to mi wystarczy żebym był prawie spokojniutki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.