Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,66 zł , zmiana od tamtej pory: 0,82%

Re: kiedy walne ????

robota, robota, robota ... ;(

Ja niestety nie mam jak byc na walnym, szkoda - ale musze ogarnac jak to zrobic zdlanie, moze sie uda ;) swoj % akcji mam i nie boję sie go użyc ;)
co do dywidendy - zaje... dobrze.
Co widac na rynku - spadly ceny ropy i ropopochodnych - to dobrze dla firmy, z tego co kiedys pisalem z zarzadem oni w trybie ciaglym robi adaptacje do nowych rozwiazan,produktów.
co boli i o czym mowilismy - spolka jest wyceniona na starych wartosciach nieruchomosci i cena jednostkowa akcji jest zbyt mala. ogólnie C/Z dla spółki jest naprawdę dobre, tylko czekać aż ktoś grubszy wejdzie aby cos pograc bo obrót do 2-3 tys dziennei to dramat ;(

Jestem na etapie startu budowy domu - myslisz ze warto powiedziec wykonawcom - tylko IZO Jarocin ?? - ja mam taki plan ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IZOLACJA 2,50% 3,69 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.