Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: 329,08%

Re: Kaszana straszna

Poczekajmy do czatu zobaczymy co prezes powie na swoją i spółki obronę. Odpowiedzi na nasze pytania raczej w żadnym espi nie będzie. Najbliższy raport w maju.
Jedyne co tutaj pozytywnego może się niebawem zadziać to wydanie w końcu własnych gier nad którymi pracują w GK? Do tego alders blood 2 jeżeli się robi to może się zrobi i w tym roku też będzie? Creepy tale 3 też może zaskoczyć o ile będą to portować bo jest już na steam, choć to gra z ruskiego studia, a wiemy jak biznes teraz do ruskich podchodzi - choć mi to wisi bo biznes to biznes? Jeżeli raport za q3 pokaże, że promocja wiosenno - wielkanocna coś dała zarobić też się nie pogniewam, choć pewnie przychód został przepalony na działalność bieżącą?
A o minusach to już wszyscy pisali i ja też, więc dla równowagi warto było wspomnieć o tym co wyżej. Choć wku**ny jestem jak diabli na siebie i czuję ból wiszenia (choć nie aż taki duży ten hak).
Nikt poza Łukaszkiem z varsav raczej nie sypał bo by było już pewnie o tym espi. Czy syndyk wali w rynek tego erne czy jak ta szulernia się nazywała nikt tego nie wie, ale poniżej 5% tego mają bo inaczej by było to ujęte jako większościowy?
10 mln akcji mniej jest wprowadzonych jak policzyłem i to też chyba należało do tej drugiej szulerni co padła Arion więc fajnie jakby te akcje jakoś skasowali czy coś?

Pytań wiele odpowiedzi potrzebne panie Prezesie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR -2,64% 0,41 2026-02-11 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.