szczerze naprawdę zastanawiam się skąd wy się bierzecie, chodzi mi tutaj o maslanę i spółkę. Kupiłem akcje w tamtym roku i maslana już chyba coś pisał, oczywiście z pisaniem to mało wspólnego miało to raczej było ujadanie. na forum może jednego posta napisałem, ale co jakiś czas tu zaglądam i musze powiedzieć podziwiam cie maslana i całą resztę że cały czas ujadanie jaki to bankrut itp. ALE ALE
coś wam powiem...może ponad rok temu miałbyś racje, że ta spółka to lipa, ale w momencie jak pojawił się inwestor w LS, oczywiście chodzi tutaj o ARP Venture, i to nie byle jaki to już wtedy był impuls do zakupów, co wtedy uczyniłem. Przez prawie rok twojego ujadania i zejście kursu poniżej 70 gr już prawie sprzedałem, a tu za zaczyna coś się dziać na spółce i kurs odbił od historycznego dołka. Znaczne zainteresowanie spółką w ostatnim czasie przekłada się na wzrost kurs pomimo waszego ujadania. Na dodatek piękna umowa na roboty w Niemczech, a na dodatek we wcześniejszym infie piszą o kolejnych rozmowach w innych krajach.
Wiecie co będzie jak podadzą info o kolejnej umowie??
ARP rok temu brali akcje z emisji bodajże powyżej 1,2 zł a teraz uchwała mówi o 1,4 zł...ARP zwiększa zaangażowanie i zdecydowanie wiedzą co robią. Przepraszam to wy wiecie najlepiej, wy - ujadacze, czyli maslana i spóła
pozdrawiam akcjonariusz
ps. odezwę się za rok