Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,51 zł , zmiana od tamtej pory: -38,84%

Re: Kamiennica

Praktycznie ukonczona jest od ponad pol roku, teoretyczne wszystkie mieszkania wynajete, rok poslizgu w oddaniu do uzytku ile to k... mozna meblowac. przed swietami mila pani z obslugi mowila ze juz lada dzien. mamy luty i dalej mebluja. Ludwikami 16tymi to mebluja czy jak, zebym nie siedzial za granica to bym do tego pier.... siewierza zajechal popytac i zobaczyc jak to wszystko wyglada. Jak murator sprzeda mieszkania to bedzie dobry znak im zalezy na sprzedarzy bo potrzac na to co wyczynia Alta to wyglada jak by budowal to jakis hobbyst, zrobile mi sie podoba a ze nikomu niepotrzebne to ch... wazne ze moje oczy cieszy. Rozumiem ze projekt wielki wymaga czasu, ok bylem cierpliwy ale jak mieszkania stoja pol roku puste bo szafek nie mozna wstawic to jaks kpina albo sciema z tymi rezerwacjami i kamiennica podobnie jak domki stala by pusta juz nie wiem co o tym myslec.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA -0,66% 1,52 2026-01-30 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.