Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,80 zł , zmiana od tamtej pory: -64,71%
Wygląda na to że tak, ja się staję sternikiem na BOŚ i tam flegmatycznie zbieram 200 K akcji (na razie dobiłem do 60K). Żeby hałastra wierzyła, podaję im godziny zakupu i zlecenia. Bronię tam kursu i zostawiam ślad na wykresie. Poprowadzę hosannę jak zbiorę więcej niż OFE Nationale-Nederlanden. W czeredzie gotówki jaką mam ze upłynnienia BPC i Letusa, poszedłem mocniej w Wig20 i mniejsze banki typu BOŚ, Getin Noble, trochę PZU, JSW, a KGHM wyszedłem. Te braki spadków to moje całkowanie koszyka :). Mam też dużo gotówki na największą hossę wszechczasów, która w bólach się rodzi i wyniesie wig20 na nowe rekordy w ciągu 2-3 lat. Dawno nie miałem takiej stopy zwrotów z NC-owych spółek jak w tym roku, stąd koniugacje na cięższe spółki
------------------
Pozdr. JAcek
  • JzG Autor: ~maro66
  • Re: JzG Autor: jacek_z_grochowa
  • Re: JzG Autor: ~maro66
  • Re: JzG Autor: jacek_z_grochowa
  • Re: JzG Autor: ~maro66

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.