Co Ci powiem Jaśku, to to że jesteś praw w tym co piszesz. Gadalimy tutaj kiedy to było trza pierwsze kuferki ładować Polmankiem za dobre dutki, ale troliska sie śmiały, a tutaj 50 % od kwietnia, co nawet ten Glapinski tyle nie da. A przeca nikt tego teraz Wam nie sprzeda, dlatego taki zastój, jak kurs podejdzie powyżej 64 trochę z kufrów może kto i da, ale tyż nie za wiele bo i po co ? jak słusznie piszesz hrabiowie z Polmana płacą do 80 a kasy mają bo zarabiają. To trzeba po mojemu spokojnie cekać, aż coś o tej Libii napiszą, a może i w sam atom jakoś wejdą tak sobie czasem myślę ??? Ale to moje proste myślenie, może i głupie. Jak se pomyślę, że z takiego Będzina zrobili ponad 100 talarów to czemu tu nie zrobią choćby jednego ??? A przeca i 10 jak się ktoś postara to może i wykręci, ale to już byłby bardzo bogaty harnaś. A po drugie przecie akcyjka Polmanka kosztuje tyle co dobra butelka ( pusta ) po Harnasiu, to cy to jest normalne ?? W tym kraju żyje i Harnasia każdego dnia pije może i jakieś 10 milionów ceprów to jak każdy by sobie po jednej pustej butelce sprzedał to miałby na akcyjkę Polmanka z tego FF jak ty tam piszesz.