.,.,...,,.wiesz jak to było z ukraińskimi spółkami typu westa, sado ,agroton, coal i innymi-typowe wyciągnięcie pieniędzy przy ipo od drobnych,wykresy bardzo podobne,wiadomo kto do tego dopuścił i z kim sie dogadali,,ale kto to udowodni i jak,,popatrz na naszą giełdę od dłuższego czasu wszędzie spadki,ledwo co zipie,,solo coś tam midasa podrzucił ostatnio ale to nie ten midas co kiedyś,,nawet główny inzynier giełdy nie daje rady i sie jakoś wyciszył ,rysiek też zaginął ze swoim snem o ropie,karkosik też coś ucichł,,pewno znowu w drodze na wietnam:))))i te zdjęcie z globusem jak wskazuje paluchem wietnam:)))a ciekawe co malinowym królem ,,ten to przekrętów narobił!!!pronox ,ideon,,wszsytko to baloniki napompowane sztucznie przez fundusze,,a gdzie cwaniaki z efh,,gdzie te hotele co mieli?:) ,gdzie mistrzowie z ganta,którzy się młotkami młócili?,,pieniądze są wyprowadzane w majestacie prawa i ci ludzie pozostają bezkarni,,,co z fluidem i nową technologią miło być tak dobrze,hawe-kiedyś bardzo dobra spółka z świetlaną przyszłością a co teraz ?przykładów można mnożyć i mnożyć, dawno fundusze siedzą za granicą i tam robią kasę a naszą giełdę powinni już zamknąć i zlikwidować -śmiech na sali,,to już nie spółki a wehikuły wymyślone do zarabiania kasy ,szczególnie te z NC.Straciłem wiele czasu i kupę kasy na giełdzie a przerobiłem co druga spółkę z tego bagna,mam certyfikaty w domu spółek i ilości akcji,,spółek tych juz dawno nie ma na giełdzie ale certyfikaty pozostały:))))))))))))pozdrawiam