najgorsze jest to ze te forum jak mało które nie ma zadnej ale to żadnej merytoryki !!!!!
na tym forum sa wyłacznie naiwni ludzi, bez zdanej wiedzy i łudzacy sie jedynia nadzieje !
zadnej wpis nie ma nic co odtyczyy by danej sytuacji. jest tylko " odpał, bedzie 10 zł itd "
zobaczcie ci sie dzieje z PSW CAPITAL. tu jest ten sam akcjonariat - zdolny zarzad do wszystkiego... dosłownie wszystkiego ! moze sie okazac na koniec informacja - nie spełniamy warónków kredytu.
gdzie portfolio ? gdzie zabezpieczenia i jakie ? ( tak wiem linia strukturyzowana - tez potrzebuja zabezpieczen ) dlaczgo ktoś to robi niby poprzez społke giełdowa ? po co ? kazda fima bedaca na NC moze w takim razie wziac kredyt ? depend nie ma nic ! moja chałupa ma wieksze zabezpieczenie niz ta firma.
dlaczego kluba wyrzuca akcje po 43 gr ? przeciez moze zrobic to po 2 zl ?
dlaczego kurs jest na grószówkach skoro ma byc taka kasa ?
myslicie ze Ci co załatwiaja niby kredyt nie wiedza co to giełda i zakup akcji ? mogli by przeciez sie dorobic tzw szwagry dlaczego nikt nie kupuje wiekszy a społka tylko jest zaleszczona ?
te forum pokazuje ze tutaj nie ma ludzi inteligentnych w akcjonariacie sa tylko Ci którym moża wmówic dosłownie wszystko... duzo ludzie oglądajac wrestling tez mysli ze jest tam walka prawdziwa... troch mi ich przypominacie.