Dnia 2015-05-13 o godz. 20:32 ~lilka napisał(a):
> Korekta na 24 gr byla juz 15 razy, a ty napisales o jednym razie i do dzis trzepiesz przy komputerze przy kazdym swoim wpisie. Wydaje ci sie, że jestes najmadrzejszy na bankierze a tymczasem cale forum ma z ciebie polewke, nawet echo drze z ciebie łacha aż mi cie żal.
> Wszyscy tutaj czytali i brechtali z ciebie, jak szalales na forum że sprzedales po 31 gr, a tam poszła 1 szt. Buhahaha! :D
> Każdy to czytał i każdy miał bekę.
> Twoj zysk z tych wszystkich operacji przy tych twoich mini-pakietach jest mniejszy niż ja zaplaciłam prowizji przy kupnie swoich akcji po 15gr i to cie zżera od środka.
> Trzęsiesz sie z zazdrości, bo jeszcze 3 grosze w dół i jestes na stracie a ja spokojnie czekam sobie na wzrosty i nie interesują mnie obecne poziomy. Nawet jak spadnie na 20gr to bede na plusie a ty juz grubo pod kreską.
> Nie możesz sobie darowac że masz za miękką faje i nie umiesz kupić papieru tanio tylko kupujesz o 100% drożej od wszystkich. Stąd twoja frustracja i te debilizmy o trendzie spadkowym.
> Wszyscy mają z ciebie podzier.
>
> Nie masz nawet zielonego pojecia po ile rozliczane są twoje sprzedane akcje. W biurze maklerskim też mają z ciebie potężną bekę. Gdziekolwiek się nie pojawisz tam z ciebie beka.
> Twoja stara też pewnie ma bekę.
> I wcale sie nie dziwie. Jak tu nie miec beki jak sie ma w domu tak miękką faję i rozmoczone mlekiem matki cohones.
czas pokaze zobaczymy kto z kogo bedzie mial ubaw jak peknie wsparcie na 24