Dnia 2015-05-13 o godz. 16:10 ~lilka napisał(a):
> Ty sie aż cały świecisz od tego debilizmu który masz w sobie.
> Na tych swoich mini-pakiecikach zarobiles mniej niż ja zaplacilam samej prowizji przy kupnie mojego pakietu, więc wyobrażam sobie jakbyś sie musial zbrandzlowac zanim kupilbys pakiet chociaż 10k akcji Biomaxa.
> Byś predzej zszedl na niewydolnosc krążenia, bo dla takiego frajera jak ty zarobic 500zł to portójny szczyt, bez odpoczynku.
>
> Wlasnie pokazales jakim totalnymjestes fajerem. Pod wiedzmina to sie akcje kupowalo jak kurs przebil niedawno opór na 18,5zł a nie teraz jak już lada chwila 30zł.
> Ale tak to już jest na giełdzie - tylko takie pomyje życiowe jak ty kupują papier jak jest już prawie pod szczytem i potem leją łzy na forach, że inni kupowali o 50% wczesniej.
> Grajer zawsze bedzie frajerem, bez względu czy to na biomaxie czy na cdredzie.
> Jestes naczelnym kretynem tego forum z tym swoim trendem spadkowym na biomaxie.
> Ludzie zapakowani od 11 gr już , a u ciebie nawet przy 1,50zledzie trend spadkowy.
> Debil roku.
>
kobieta czy ty umiesz czytac co napisalem jestem na cdred z gra od 2011r ;)))wiec ten twoj smieszny pakiet biomaxa za 100tys zl to pikus