Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,08 zł , zmiana od tamtej pory: -0,32%

Re: JESZCZE TYLKO 10 DNI CENA 3,10

Witam ponownie w odpowiedzi na mój post w którym prosiłem Pana aby wystawił Pan zlecenie po 4,99 zł odpowiedział Pan tak poniżej Pana słowa

Autor: ~CountDown [45.42.198.*] 2016-06-13 12:21
Puszczam 2251 po 50zł, ale powiedzmy na jakąś godzinę/ w momencie kiedy Pan to napisał zlecenie było już w arkuszu dlatego nie było to w zgodzie z tym co Pan napisał i dlatego wątpliwości/ później na tą sytuację Pan złożył poniższe wyjaśnienie

cytat najpierw wystawiłem dziwną ilość akcji w dziwnej cenie, po czym poinformowałem o tym na forum.koniec cytatu /prawda jest taka iż poinformował Pan iż wystawi za godzinę pisząc o tym po wystawieniu zlecenia czyli jak Pan pisał to co nie wiedział Pan iż wystawił już Pan to zlecenie bo gdyby Pan wiedział to nie pisałby Pan iż wystawię za godzinę

Dziś Pan pisze iż niby Pan pisał 
Zlecenie było o 12:18, post o 12:21. 
Pisałem, ze wystawiam "na godzinę" dlatego zlecenie po godzinie zniknęło :) 
Myślę, że temat zlecenia mamy zamknięty. 

co łatwo sprawdzić iż jest niezgodne z prawdą bo cytat co Pan napisał Puszczam 2251 po 50zł, ale powiedzmy na jakąś godzinę
a zlecenie owszem zniknęło ale nie po godzinie tylko pod koniec sesji
Wczoraj prosiłem aby zmodyfikować to zlecenie i dać je tak jak prosiłem po 4,99 wtedy wszyscy by uwierzyli ,czy tak trudno to zrobić ,dziś ponownie proszę przecież to trwa krócej niż tłumaczenie się w postach ,dlatego dalej mam wiele wątpliwości bo zaprzecza Pan sam sobie tzw matactwo.
Pozdrawiam i dalej najlepiej zobaczyć co będzie się działo na walnym i wtedy podjąć decyzje ,pośpiech jest złym doradcą a przypominam WZA jest 20 a cena 3,10 o której tak usilnie przypomina Pan CountDown jest do 23 więc się zdąży,a teraz jeśli ktoś złoży zapis to później już rozmyślić się i wycofać zapisu nie można

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.