Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jesteśmy w temacie.

to nie firma się mnie pozbyła tylko ja się ich pozbyłem. Firma zmieniła nazwę na Black Point ok. 3lata temu. Wcześniej nazywała się Inter Mind. Nie ruszając się z miejsca zmieniła adres z Wrocław ul. Kobierzycka 24 na Kobierzyce ul. Atramentowa. Tak na prawdę firmą rządzi jej główny akcjonariusz, szef rady nadzorczej Piotr K. Mocną stroną tej firmy jest jej bardzo dobra kondycja finansowa i stabilność. Nie ma dużych wahań obrotów i zysku, zwłaszcza w dół, bardzo przyzwoita marża. Nie chcę pisać za dużo bo chcę zachować anonimowość.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLACKPOIN -4,07% 0,33 2025-11-28 13:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.