Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Jest info

dobrze dawac smieciucha na 1gr! mam troche akcji po 5gr ale maly pakiet naszczescie ale kupilem tak by w razie czego jak juz zacznie rosnac to by mi pociag nie uciekl a z wiekszymi zakupwami czekam na 1-2gr tu i tak bedzie conajmniej 50gr o ile wznowia koncesje znow wiec mozna bedzie ponad 1000%zysku przytulic. Pytanie czy wznowia koncesje? Moga nawet czyms innym jak dla mnie sie zjac byle cos robili to kurs urosnie bo wycena smieszna w tej chwili, niedawno to po prawie 3zl latalo :D Kiedys BGE tez latalo po 3zl i spadlo na 3gr a pozniej uroslo na 3zl mozna bylo 10000% zarobic w pare miechow i znow spadlo na 3gr bo oglosilo upadlosc moze podobnie bedzie na Momo to by byla okazja zycia ale czy na zlotowki jeszcze wrocimy? Czas pokaze, narazie wyczekiwanie co dalej i zbieranie akcji po grosikach a na oddawanie w zlotowkach przyjdzie jeszcze czas w przyszlym roku moze juz. Dobry plan? :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOMO -25,00% 0,03 2017-11-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.