Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,05 zł , zmiana od tamtej pory: -84,72%

Re: jeśli dostaną dotację...

Każdy zrobi, co chce, jasne najprościej jest powiedzieć we dali ciała idę gdzie indziej, prawda. Dla mnie liczy się oprócz zysków to czy zarząd komunikuje się prawidłowo z rynkiem i czy potrafi z nim współdziałać. Nie mam uwag do tej kwestii. Zapewne części z Was już nie będzie w akcjonariacie, natomiast poczekam do jesieni, żeby zobaczyć, jak sprawnie wdrożą zgłoszone uwagi do gry. Jeśli zrobią to szybko, bez utraty jakości będzie bardzo dobrze. Bardziej obawiam się porażki Cyberpunk, jak się może odbić na branży niż, że varsav sobie nie poradzi. Pszczółka też miała być totalnym niewypałem, a jednak pierwsze wpłaty już są od epica. Każdy zrobi, jak chce - o carbon studio i grach VR też pisaliscie rok temu, że zanim to ruszy to minie kilka lat, a tu proszę rynek się rozpisuje o tym, że to nowa odsłona gamingu. Spokojnego weekendu wszystkim

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 0,00% 0,47 2026-06-18 09:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.