Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,81 zł , zmiana od tamtej pory: 0,66%

Re: jedynie przejęcie...

1. Na czym polega model biznesowy tej firmy?
Tego nie wie nikt. Ostatnio bardziej na druku akcji niż na sprzedaży produktów.

1. Ile razy było "mamy" a okazywało się to, co się okazywało?
Naliczyłem lekko 6.

1. Jakie umowy z ostatnich lat podpisane przez spółkę są obecnie realizowane?
Żadne.

1. Co z molekułą, o której była mowa około dwa lata temu?
Nic.

1. Czy były opóźnienia względem PIERWOTNYCH terminów zakończenia zakładu i centrum B+R?
Zgodnie z przyznanym dofinansowaniem obiekty miały być gotowe w 2022 roku.

1. Dlaczego prezes Mieczysław odszedł skoro jest dobrze?
Odszedł czy go zwolnili?

1. Za co jest program motywacyjny? Rynek wycenia spółkę niżej niż kilka lat temu niesłusznie?
Za chciejstwo. Chcą sprzedać akcje i zarobić.

1. Czy o tym "chłonnym czasu procesie" wcześniej nie wiedziano? Tak samo, jak o konkurencji, o której też się nie wiedzieli, czy jak ?
Pewnie wiedzieli, ale potrzebowali opowiadać bajki.

I gdzie napisałem, że będzie upadłość?
To ja napisałem, że moim zdaniem upadłość jest bardzo prawdopodobna w tym roku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE 0,27% 3,76 2026-02-10 11:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.