Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,00 zł , zmiana od tamtej pory: -89,82%

Re: January został sprowadzony do parteru przez Rafała

Inwestycja w Columbusa przez Ciszewskiego byla strzalem w dziesiatke i kazdy sie zachwycal, chciaz wydaje mi sie ze sam Inwestor raczej unikal rozglosu. Teraz ludzie jakby zmienili front. R. Zaorski mowil o shortowaniu Cdr i mial racje co do kursu, teraz podobno ma inne cele, m.in. Ekipe. Pamietam jak ogladalem Jego wyklady na yt, fajnie, trader, robi cos dla innych traderow. Teraz wydaje mi sie (chociaz to tylko moje odczucie), ze wystarczy wzmianka o shortowaniu i kurs leci. Wczoraj Pan January na topie, dzisiaj Pan Zaorski, Wczoraj byl bitcoin na topie, dzisiaj juz nie, wszystko ma ten sam schemat. Osobiscie uwazam, ze prawdziwy trader, inwestor itp. zarabia w ciszy, poniewaz pieniadz lubi cisze i nie potrzebuje rozglosu. Wiedza i umiejetnosci same wysatarcza zeby zarobic - to prawdziwa satysfakcja dla tradera.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 0,71% 1,43 2025-11-19 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.