Dziwna ocena. Chyba warto mieć w portfelu wszystko co uważasz, ze w przyszłości może przynieść zysk? Tak na marginesie to nie jest spółka, na która czekam, to tylko jedna z pobocznych inwestycji niemniej liczę tam przynajmniej na kilkadziesiąt procent w przeciągu kilku miesięcy.
Swoją drogą skoro wiesz, że inwestuję na Road to logika podpowiada, że sam jesteś żebrakiem, bo niby skąd miałbyś wiedzieć, że tam jestem jakbyś spółką się nie interesował?;) Mam mocno zdywersyfikowany portfel i lubię trzymać wiele srok za ogon. Jedne są dywidendowe a inne bardziej ryzykowne. Zakładam że tak gra każdy rozsądny inwestor.
Kwestię dobrego wychowania pominę litościwym milczeniem, bo już zauważyłem, że niektórzy jak nie ma zachwytów nad spółką na której siedzą i wpakowali dużo hajsu, to nie potrafią racjonalnie myśleć i lubią obrażać innych:)
Uważam, że spółka jest świetna ale nie na teraz, bo w najbliższej przyszłości raczej nic się na niej nie wydarzy i być może da się ją kupić taniej. To moje domysły, najwyżej dokupię drożej jak będę miał przypływ gotówki, ale tak samo mam prawo wyrazić swoją opinię jak ci co uważają, ze teraz już tylko w górę bo perspektywy są zbyt dobre