Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jakoś dużo chętnych do kupna

Jamam dyskutowac z frajerem ktory podszywa sie pod wig20 i na kilku nickach tutaj pierdzieli jak polamany?
Gon sie koles :) co do wig20 co mam wiedziec wiem ;)

Mi na reke zebyscie akcje oddawali. Im wczesniej oddacie ,,,,,,

Kazdy ma swoj rozum, robta co chceta. Na forum zazwyczaj szukam jakichs nowych nieznanych mi faktow o duonie i rynku niz przepychanek z jakimis nickami, czy rad co mam robic z akcjami hehehehe
Szczerze wisi mi cokto sobie mysli o wig20 czy o mnie czy kimkolwiek inym, wisi mi czy ise wysypiecie czy dokupicie czy sprzedacie. Ja mam swoje zdanie i robie co uwazam za sluszne, bylbym idiota sluchajac naganiaczy i pierdopostow przez niektorych tutaj wypierdywanych.

Jak pisalem, na reke mi zebyscie sie wysypaliz duona, prosze wiec, realizujcie zyski :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.