Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jakieś infa z walnego?

Tutaj to może być grubo albo ostry wipierd...l

1,6 mld nowych akcji po 0,05 gr co daje, że trzeba wpłacić do spółki 80 mln PLN, a to jest cena nominalna, Cena emisyjna może być wyższa więc ...

Ciekawe jest to kto do spółki, kótra ma 3 lokale chce wpłacić 80 mln PLN.

Ktoś kiedyś pisał o chinolach. Wtedy go wyśmiałem. Lecz ostatnio pojawiły się artykuły w prasie, że chińczycy faktycznie poszukują podmiotów do inwestowania w centralnej i wschodniej europie. Tak składając w całość to może z IIC będzie wkrótce .... nie mam pojącia czym ale lodów to już chyba sprzedawać na rynku we Wrocławiu tego lata nie będą.

Ja mówięc 10 PLN do końca roku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.