Osobiście uważam, że podbitka będzie słaba przed raportem (bo się sparzyli) - nie jak 3 miesiace temu a później było - nie wiadomo czemu rozczarowanie-bo czego to właściwie sie oni spodziewali? raport był dobry w rozumieniu naprawczym, nizsze koszty-wyższy zysk jednostkowy, tylko że cyferki sie nie podobały-więc kurs zgnoili. Ale uważam, że po raporcie tym razem bedzie entuzjastyczniej, bo cyferki bardzie j sie pokocą a wskaźniki jeszcze polepszą (oby), dopiero po tygodniu-dwóch się troche wychłodzi i entuzjazm klapnie (bo dalej lipa - brak "infów".rynkowych Ja "obstawiam"w najbliższy piątek przedział 0.32-0.35, w tygodniu po 3Q 0.38-39 do nawet 0.40-42 jak się napalą:) a później zjedzie tak jak Ty uważasz do spokojnego 0.3-0.35 jak przed 2Q. Pamiętajmy, że czekamy na "wyrok" sądu co do stu kilkudziesięciu milionów kolejnych akcji - i to blizsza niż dalsza, ale nieokreślona przyszłość. Co do dotychczasowego wpływu dodruków na kurs to zasadniczo nie uważam, żeby miało to w ostatnich 3 miesiącach większe znaczenie. Pierwszy dodruk miał miejsce 08.10 a drugi 26.10. Do 05.10 doprowadzono z 0.39(przez 50 dni ) - bez nijakich informacji o dodrukach,do kursu 0.28 który trwal do 08.10 - więc dodruk,aż tak bezpośredniego wpływu nie miał na morale (rzekłbym - właściwie żadnego), ja dokupiłem troszkę 21.10 gdy kurs był najniższy od wzwyżki początku marca., ale 26.10 kurs był już na 0.252,(kolejny dodruk) przez 2 dni "spadł" na 0248 - no, ale to żadne zachwianie, no i teraz zaczął sie piąć bo 3Q, tak, że chociaż dodrukowali w ciągu ostatniego miesiąca 81 milionów akcji - jak na razie o dziwo reakcji na to nie widzę. Bardzo jestem ciekaw jak to dalej bedzie .Pozdr. O