Dnia 2025-12-10 o godz. 18:59 ~Mc1 napisał(a):
> Ja mam średnią ok 52 zeta. Od razu odpowiem na.pytanie dlaczego nie sprzedałem po 240. Po Waszych średnich widzę że jesteście tu od niedawna więc.....wtedy gdy kurs rósł w tempie ekspresowym raczej nikt nie zakładał takiej zwały wręcz odwrotnie większość z forumowiczow zastanawiała się kiedy i jak szybko bedzie nowe ath a na pewno kiedy 300 za akcję. Ja też byłem bardzo pozytywnie nastawiony i że lada chwila osiągniemy ath (przypomnę 312zł). Inna sprawą jest że nie mialem w planach sprzedaży ccc przez kilka.lat i obserwowanie co sie będzie działo. Plany wtedy były szerokie, nadal są jednak życie je mocno zweryfikowało. Ja nadal trzymam I czekam i obserwuję.
##
„nikt nie zakładał takiej zwały wręcz odwrotnie”
Nie, nie… parę osób opuszki palców zdarło pisząc, pokazując i tłumacząc. Cofnij się do starych wątków, szczególnie tych po emisji. Nawet zakład wygrałam o to, że zamiast 300 najpierw będzie 200, a zakładałam tylko normalną korektę do 160, w momencie kiedy short się jeszcze nie zaczął tak mocno budować. To był zasięg klasycznego RGRa.
9 tyg dystrybucji i pokazywania jej na forum i to po postu nie było w stanie się przebić przez „zaraz 300” do kilku osób.
„kurs rósł w tempie ekspresowym’’ , bo to był roczny short squeeze kroczący, tylko trzeba było przyjąć do świadomości i odnotować momenty kiedy short pozycje się przestały skracać, bo zeszły do nieistotnych 30 tys z 4 mln i drugi moment, kiedy zaczęły z powrotem wzrastać.
I ~246 zł to było ATH jeśli przeliczysz do ilości akcji.