Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,66 zł , zmiana od tamtej pory: -17,77%

Re: jak uda sie przebić te 1,70, to powinno być odbicie....

To nie jest Typowa wydmuszka, tak jak np: dem albo staward , czy podobne gdzie chcą tylko wycisnąć kasę, tutaj jest grupa adwokatów, firma zatrudnia coraz wiecej osób i sie powoli rozwija... w następnym roku powinni zwiększyć przychody, tylko nadal mają duże koszty, długoterminowo to dobra opcja,, Duże są na maximach niektóre na Historycznych ,, wolisz duże które powinny spadać kolejne 2lata...? czy małe które sie rozwijają,, miałem za 1,75 , sprzedałem za 3,23, troche zarobiłem teraz zaczołem skup od 2,35 do 1,75 śr 2,03, i będe trzymał, a odbicie to 20% standard na tej spółce...pzdr Bobi:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUXILIA -3,87% 1,36 2025-11-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.