Serio ? Przeczytaliście wogole mój wpis ? nie wiem czy się orientujecie ale spolka nie wisi na widłach górnych ani nawet dolnych tylko notowania są zawieszone bez perspektywy odwieszenia bo przekręt wydaje się gruby. KNf nie zawiesza notowań bez powodu bynajmniej jeszcze się to nie zdazylo. Nie wydaje mi się że Ragnar pisze prawdę o miesiącu albo dwóch bo wszystko wydaje się być grubymi nićmi szyte dlatego milczy spółka i knf. Zobaczcie jakie uzasadnienie dali do labocany a tutaj trwa cisza jakby miało być śledztwo w tle. A wy piszecie że spółka warta grube złotówki. I że co warta jest te grube złotówki dlatego knf ją zawiesiła bo inwestorzy kupowali akcje ? Nie zdziwię się jak spolka to bankrut a wszystkie akcje ma ulica. Milczenie ze strony spółki prowokuje takie myslenie bo jakby miała uczciwe intencje i przejęła się zawieszeniem to już tego samego dnia co zawiesili wydalaby jakieś oświadczenie. No ale wierzyć w te złotówki nikt wam nie zabroni. Może macie już urojenia przez to zawieszenie i dlatego tak piszecie. IFC też ponoć zawieszona bez powodu i ile lat już wisi ?