Dnia 2021-11-05 o godz. 08:28 ~Bozia napisał(a):
> Ta restrukturyzacja nie wynika ze złej kondycji spółki a jedynie jest działaniem mającym zabezpieczyć jej interesy. Pamiętaj, że dopiero co pożyczyli kilkanaście baniek spółce Led Lease na rozwój projektu. Ponadto za chwilę powinna być informacja o działce w Nadarzynie
No właśnie. Co więcej, mam takie swoje wewnętrzne przekonanie, że może i do końca tego roku zakończą to postępowanie a informacja choćby o tej działce w Nadarzynie nie będzie już dalej odraczana. Raport za 3 kwartał raczej będzie na PLUS (nawet jeśli niewielki plus). Oby tylko jakiegoś wała grubszego nie kręcili.
Generalnie to nie chciałbym sprzedawać tych akcji. Kupiłem je z zamiarem trzymania min. do 2023r. (a może być i dłużej w zależności od tego, co będzie się działo). Trochę tylko się boję, czy tu nie będzie jakiegoś większego przekrętu. Dlatego mam zasiane ziarno fermentu i myślę, że trzeba bardzo dokładnie śledzić co się będzie działo przez najbliższe 3-4 miesiące.
Nie mam dobrej średniej za zakup akcji, ale jeśli wszyscy tu czekamy na ewentualne duże wzrosty, to schodzi to na dalszy plan :-)
A jeśli (oby nie) będzie decyzja o wyskoczeniu, to godzę się ze stratą.
miłego dnia !