Ja strzelam, że podadzą około 30 tyś po 2 miesiącach, wcześniej ze statystyk steam wychodziło średnio około 400 sztuk sprzedanych dziennie. Do zwrotu kosztów potrzebują sprzedać 50tyś chociaż sprzedaż łączona mogła wpłynąć na niekorzyść, bo więcej osób wolała w zestawie kupić z car mechanic niż dla samego moto, więc znowu skorzystał tylko playway bo sprzedał swojego produktu dużo przy okazji premiery moto. Każdą ilość powyżej 30 tyś należy potraktować jako sukces. Co z kursem? Na pewno każda informacja dla spekulantów jest powodem do zwalania kursu, więc będą zwalać, kupować, sprzedawać i zarabiać 25groszy na akcji. To też sposób na zarobek. Ja liczę po pierwszym kwartale na 2zl. W lutym raport za 4qw którym w końcu będzie przychód, do lutego powinno być 40 tyś sprzedanych przy dotychczasowej uważam słabej sprzedaży, To by oznaczało prawie mln przychodu, do tego coś tajemniczego na konsolę i przy dobrych wiatrach zaczniemy grać w Aztec. Też uważam, że cena jest promocyjna. Mam średnią 9 od początku. Myślałem o sprzedaży, nie sprzedałem, mogłem sprzedać i kupić taniej 4xwięcej wierzyłem w sukces gry (zaeiodłem się) i dalej wierzę, że ta spółka osiągnie sukces. Na naszej giełdzie są spółki, które nie mają gier i ich kapitalizacja jest wyższa, cierpliwości trzeba.