Dnia 2022-11-10 o godz. 10:42 ~rachunek napisał(a):bATEM_nie_INACZEJ !!!!!PRAĆ batem DAN =160 zł
> Dzień dobry.!!!!!!!!!11
> jeszcze raz, proszę o uważne przeczytanie propozycji.
> Za kwotę 70 zł nikt (lub prawie nikt, o czym świadczy nawet średnia mediana oczekiwań akcjonariuszy PAE) nie sprzeda akcji,
> gdyż taka kwota nie uzyska rekomendacji Rady PAE oraz Pana Daniela.
> Zapewne większość stowarzyszonych w PAE ( w tym moja osoba) będzię się opierała na tej właśnie rekomandacji.
> Cena na dziś i na teraz to cena około 120 zł, zapewne to jakiejś negocjacji, jednakże tylko po wysłuchaniu rzeczowych argumentów drugiej strony. Bo może ustalenie innej ceny w porozumieniu z Funduszami Eliotta da inną wartość jednej akcji Elektrimu.
> Ale to tylko moje przypuszczenia.
> Natomiast, odnosząc się do argumentacji, iż kampania informacyjna skierowana zarówno do Koreńczyków lub Amerykanów nic nie da, to może tak, może nie. Ale na pewno nie będzię to korzystne przy negocjacjach GA o warunkach współpracy, bo zawsze będę mogli do tego wrócić i próbować wykorzystać to na swoją korzyść. Takie jest moje zdanie. Więc zapewne przybyło nam tzw. asów w rękawie, zwłaszcza że moglibyśmy zaangażować to tego jakąś wyspecjalizowaną firmę PR, do czego chętnie bym się dołożył.