Nie prosiłem o wykład-całkowicie bzdurny,jak się okazało,widać,że kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz,albo się nie douczyłeś,a teraz po prostu wyszło szydło z worka,że nie masz żadnej wiedzy w tym temacie.W przypadku DOL, wraz ze wzrostem wartości sprzedaży firmy jej zysk operacyjny wzrasta w sposób ponad proporcjonalny. Ale widzę,że tego nie wiesz.Ja napisałem grzeczną prosbę,a skoro potem użyłeś określenia "bzdety"-to właśnie dałeś przykład określenia "nie na poziomie",gdyż jeśli cokolwiek wydaje ci się inaczej,to najpierw zapytaj na przyszłość skąd dane wyliczenia lub jakieś zdanie,a tak to zniechęcasz do siebie,bo ja nie mam ochoty polemizować z jakimkolwiek marginesem,tylko ewentualnie z ludźmi na poziomie,którzy jeśli nawet mają inne zdania,to oznajmniają to w sposób kulturalny.Poza tym podając jakiekolwiek poziomy cenowe kursu,to robisz z siebie typowego naganiacza do sprzedaży bzdurnie sugerując bankructwo firmy,która w żadnym roku obrotowym nie wykazywała straty i która ma na koncie pokaźną ilość środków własnych.
Poraz ost.pytam merytorycznie o wskaźnik DOL dla Oponeo, po IIIkwartale,więc albo go podaj,ale napisz wprost,że nie umiesz policzyć