Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jak oceniacie wyniki ????

Już pisałem wielokrotnie, ale spróbuję jeszcze raz:
1. Prezes ma swoje lata pora przejść na emeryturę i zająć się Lechem.
2. Właściciel/prezes już sam przyznawał że szukał kupca, problemem była cena.
3. W czasie negocjacji z Boschem i przeglądu dokumentacji po firmie kręciła się duża liczba chinczyków.
4. Cena dla niemców była ustawiona na poziomie nie do zakceptowania. a ostatnio dali podwójną cenę księgową za zelmera.
5. Zmiany w strukturze firmy sugerujące przygotowanie do zmian właściciela (pytanie w jakim zakresie?).
6. Tradycje i technologie produkcji kuchni na przyzwoitym poziomie - których Haier w swojej ofercie nie ma, a jako światowy koncern ma ambicję posiadać.
7. Inwestowanie przez Amicę w magazyny, montownie, centra dystrybucji nie powiązane z aktualnymi potrzebami firmy.
Mogę tak wymieniać długo, ale ja po prostu czekam. Wszelkie manipulacje kursem, komunikatami są dla mnie bez znaczenia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AMICA 1,15% 52,90 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.