.....witam . Czyżby kompy wam zamarzły - a może coś innego ?! Ja dotankowałem wczoraj do full i spokojnie czekam do poniedziałku . Moja prognoza - wczoraj pisałem - Prezes firmy
J.K. wyjechał służbowo za granicę !!!... czy to wam coś mówi ?!.... info ukaże się
prawdopodobnie w poniedziałek + - , to wtedy duże prawdopodobieństwo że we
wtorek HRT nie otworzy się , to samo będzie w pon. jak info. ukaże się w weekend ?! -
Zerkam na arkusz .... i co widzę ? - zaczęło się klasyczne "odleszczanie" i gra na spadki -
co potwierdza moją prognozę w 100 % . Kto dzisiaj i jutro nie zrobi zakupów w
promocyjnej cenie - to niech sam sobie odpowie ! A kto kupi - podziękuje mi - mam
nadzieje ! Niejaki ~~rudi pisze o raporcie za 1 Q 2012 - chłopie zejdź na ziemie - w maju tutaj będą chodziły pełne zł , tu chodzi o realizację strategi przez FIRMY HRT i
KANZ i coś więcej - która jest realizowana - przekonacie się o tym w poniedziałek + - .
Chyba wiecie co oznacza ta "cisza" na forum , dzisiaj i jutro " odleszczanie " i gra na spadki a w pon . wiadomo !! - nie załapiecie się !!... Nie naganiam - to są moje prognozy na podst ... tu i tam ... Życzę wam abyście zdążyli z zakupami przed DT- owcami , wronami i spekułą - nie dajcie się "wyleszczyć " !....- chyba że zostali sami gołodupce!!?
Pozdrowienia dla myślących ....