Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  66,60 zł , zmiana od tamtej pory: 18,92%

Re: Jak.myslicie

Serio? Kolejny raport pokazał tragedie po stronie zysków, przychodów, zadłużenia, kurs na to reaguje, nawet wskaźnik C/Z jest powyżej 10, serio nadal się zastanawiacie czemu to spada?
Nie chce hejtować, bo mam kilka akcji, ale nie ma żadnego powodu by to rosło? Bo co, bo może jakaś fantazja z jakąś nieruchomością Naruszewicza na niecałe 30 arów ma uratować to? Albo jakies bajki o odbudowie Ukrainy? (dawno tego nie było). Serio radzę patrzeć trzeźwo, nie wyzywać, nie naciągać faktów (mega naciąganie na pożyczanie spółkom powiązanym, uważajcie).
Mi się zbliża do stop lossa i tyle, raz się wygrywa raz przegrywa, ale proszę, naprawdę proszę, piszcie z sensem z raportem pod ręką, a nie z fantazjami że urośnie bo: a,b lub c. Rozmawiajmy o wynikach jakie są dziś, a nie że mogą wybudować trzy elektrownie atomowe i produkować amunicje, bo jakiś "gość w Nowym Jorku" gra tu w szachy 5d. Z Bogiem i prawdą.
PS dawajcie te dislajki z multikont, niech będzie ich dużo, aby reszta miała wątpliwości czy "hmm pisze z sensem, ale jak tyle dislajków dostał to nie jest raczej prawda, ufff bo mam akcje i byłoby mi smutno gdyby było tak jak mówi" :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IBSM 9,70% 79,20 2025-09-26 09:27:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.