Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,73 zł , zmiana od tamtej pory: 54,58%

Re: Jak można być takim bezczelnym, kłamliwym człowiekiem?????

Dnia 2016-10-31 o godz. 21:50 ~flcn napisał(a):
> Brak wezwania już uzasadniałem. Ale przecież ty / wy re nie jesteście akcjonariuszami IPX tylko jesteście na garnuszku Romana więc po co wezwanie :DD
>

myslałem, flinston, że już rozmawiamy kulturalnie...
nie zaczepiałem cię i myślałem, ze już skończyłeś z gimbazową przekorą i dojrzałeś do rzeczowego dialogu...

nie chodzi o twe uzasadnianie braku wezwania - poprzednio i teraz chodzi wyłącznie o twą arogancję w pisaniu, ze NA PEWNO wezwanie czy coś będzie, bo ty to gwarantujesz...
tak jak teraz piszesz "na bank" i takie tam...
jestes wróżką? nie sądzę

nie wiesz i nie bedziesz wiedzieć, jakie akcje mam, miałem czy zamierzać mieć, więc znowu nie konfabuluj, jesli nie chcesz znowu wrócić do poziomu pyskówki...
równie dobrze mogę ja zacząć zmyślać, jakie akcje niby miałeś czy masz i ile na nich wtopiłeś oraz na czyim garnuszku ty jesteś, skoro niby na bank wiesz o czymś tam lub gwarantujesz wezwanie..

od ciebie więc zależy na jakim poziomie chcesz dalej rozmawiać - ja potrafię na każdym, z madrymi i kulturalnymi po pańsku, a z innymi - na ich poziomie...

wybór należy do ciebie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.