Denzel nie wiem czy F51 pęknie na pewno jest to inna inwestycja, na teraz bardziej ryzykowna. Nie piszę do końca obiektywnie będac zapakowany w duzy poważny pakiet, natomiast zobacz jak tutaj zmieniło się raptem po 12-18 miesiącach postrzeganie spółki, gdzie jeszcze dwa - trzy tygodnie temu pewnie nie tylko ja liczyłem na zejście z haka. Teraz? Teraz ni hu hu, czekalem tyle na stracie że teraz wiem że bedzie spory zysk. Zaryzykował byś rok temu i postawił duze pieniądze na to że tak szybko CFG wyjdzie z bagna? Wątpię a jeżeli jest inaczej to szacun. Dlatego na spółkach growych ostrożnie ferowalbym wyroki czy dany podmiot za X czasu nie będzie miał kilkukrotnie większej kapitalizacji niż obecnie. Dotyczy to każdej spółki z sektora.
PLW - ponad 2 mld cap, po Agony nie było szans nawet pomyśleć że w tak krótkim czasie stanie się 2 spółką z sektora.
OML - 0.80 gr Kiedy to było? Niedawno.JJB dramat, dzisiaj ponad 100% Od dołka, Boombit podobna sytuacja do spółki z Katowic,
ForeverE 3-4 lata temu - groszówki a QubicG do zamknięcia o CDR nawet nie ma co pisać - obłęd kapitalizacyjny urealniony do największych spółek z wyżej rozwiniętym postrzeganiem inwestycji w podmioty rozrywki elektro. 11b teraz tak, teraz okazuje sie że ostatnie wspomniane dwie spółki albo wszyscy mieli albo mają kilka lat w portfelu