:)
Trochę nad interpretujesz to co napisałem.
1) W Echo inwestuję od roku - na GPW "trochę" dłużej. Do tej pory sprawdzało się to co przewidywałem w około 75%
2) prawda jest taka, że w ciągu roku może być mega krach na światowych giełdach spowodowany pęknięciem chińskiej bańki czego nie wytrzymają europejskie i amerykańskie banki+zaognienie sytuacji społecznej w UE->zmiany rządów na bardziej radykalne+kryzys na środkowym wschodzie "o polityczną rurę"+chwiejąca się w posadach Federacja Rosyjska
3) obracam też akcjami innych walorów raczej z dobrym wynikiem - ale średnią na Echu mam zawsze bezstresowo wysoką - tylko tyle chciałem napisać dla wszystkich nowych którzy spodziewają się skoków po 10% tygodniowo na tej spółce
NIE podaję przepisu na bogactwo w 6 miesięcy
PS. Dawniej na tym konkretnym forum rzadko kto pisał ale w 60% merytorycznie a teraz jakieś dziwne podjazdy, pyskówki, niemożliwe do obrony opinie i zaklinanie rzeczywistości. Ech... chyba się starzeję bo aż chcę napisać "ciężkie czasy nastały"
PS2. Co wg. Ciebie wskazuje na tak rychłe bankructwo Echo? jakieś fakty, przesłanki czy tylko "prawdopodobieństwo", Twoje uczucia i "może"? Brawo.