po pierwsze jakie to ma znaczenie?
po drugie po raz kolejny mijasz się z prawdą albo wręcz perfidnie kłamiesz i próbujesz wprowadzać zamęt - to twoja taktyka od 1,5 roku, kłamiesz, wymyślasz jakieś śmieszne historie, sygnały, spekuły i inne herezje tylko po to żeby obracać swoim gigantycznym pakietem 2 tys akcji
kapitał zakładowy spółki to akcje serii A, B i C, z czego dopuszczone do obrotu są akcje serii B (350 k) oraz serii C (1003 k)
akcje serii A nie są dopuszczone, nie było żadnego wniosku o dematerializację!
a po zmianach w akcjonariacie stała się rzecz bardzo ważna, nie mamy już srającego do gniazda ari, kontrola nad spółką jest w jednej drużynie
więc w obrocie mamy 1353 k akcji czyli tyle co nic, co akurat nie jest zaletą i kręcą się tu wszelakiej maści kmioty typu xxx, agatka czy ty kłamco
ale jak to w życiu bywa woził wilk razy kilka, powieźli i wilka
już zdaje się jeden kmiot został wytrzepany po 24 gr i jeszcze się cieszył że zarobił 2 gr/ akcja - to pokazuje śmieszność tych ludzi
spółka zresztą się obroni sama
powolutku bez szaleństw, i ucieszyła mnie piątkowa sesja bo co za dużo to nie zdrowo, ja mogę poczekać spokojnie na d upie do 2017 roku i na 99% jestem przekonany że kurs będzie wtedy pow. 1 zł
cierpliwość na giełdzie to podstawa, dlatego czasami wyśmiewam dt-błaznów którzy kupują 800 szt po 35 i przed końcem sesji walą po 30 gr - nie ma na to wystarczająco obraźliwego określenia
na szczęście średni staż dt-kmiotów na giełdzie to pół roku i na kolanach idą na taśmę w fabryce albo na kasę do tesco
to tyle w niedzielne przedpołudnie :)