I widzicie, że jak zwykle byli lepiej poinformowani. Na tej spółce to już norma, ale Mike, Carlos i reszta chyba rękę by dali sobie uciąć ,,tak wierzą w zarząd (niestety objawy SEKTY i wiara w GURU)
To wszystko jest do sprawdzenia kto sprzedawał takie ilosci i czy ma powiązania...
Sprzedawali wczoraj z ukryciaka od 158 po 80 potem obnizali po okolo 2,3 zł i tak do 140, potem juz była rownowaga . Dzis po spokojnym początku to samo...
Czyli ktos miał informacje i sprzedał ... pewnie i tak te akcje są na SŁupa wiec nikt nikomu nic nie udowodni.
Ale to daje do myslenia, że w tą spólke nie mozna juz wierzyć (ja rok wierzyłem, choc smierdziało mi sektą). Rok temu pisałem czy to nie drugi BRAster czy Mabion ( a fakt porównywałem do brastera, a braster własnie urósł prawie 1000% od tamtej pory) od razu przez wszystkich byłem wysmiewany. Pytanie czy jest gorsza spółka niż SCOPE w ciągu ostatniego roku (chodzi o medtechy, biotechy itp)
- niestety nie ma........
Ja mimo wszystko zostawie sobie mały pakiet (10% portfela, a miałem już 50-60%) i zobaczymy jak wyjdzie........