Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  127,50 zł , zmiana od tamtej pory: 18,43%

Re: Jak będzie jakieś śmierdzące info...

I widzicie, że jak zwykle byli lepiej poinformowani. Na tej spółce to już norma, ale Mike, Carlos i reszta chyba rękę by dali sobie uciąć ,,tak wierzą w zarząd (niestety objawy SEKTY i wiara w GURU)
To wszystko jest do sprawdzenia kto sprzedawał takie ilosci i czy ma powiązania...
Sprzedawali wczoraj z ukryciaka od 158 po 80 potem obnizali po okolo 2,3 zł i tak do 140, potem juz była rownowaga . Dzis po spokojnym początku to samo...
Czyli ktos miał informacje i sprzedał ... pewnie i tak te akcje są na SŁupa wiec nikt nikomu nic nie udowodni.
Ale to daje do myslenia, że w tą spólke nie mozna juz wierzyć (ja rok wierzyłem, choc smierdziało mi sektą). Rok temu pisałem czy to nie drugi BRAster czy Mabion ( a fakt porównywałem do brastera, a braster własnie urósł prawie 1000% od tamtej pory) od razu przez wszystkich byłem wysmiewany. Pytanie czy jest gorsza spółka niż SCOPE w ciągu ostatniego roku (chodzi o medtechy, biotechy itp)
- niestety nie ma........
Ja mimo wszystko zostawie sobie mały pakiet (10% portfela, a miałem już 50-60%) i zobaczymy jak wyjdzie........

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL -1,56% 151,00 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.