Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jaja sobie robią?

ja niestety nie moge nikomu mowic czy ma sprzedawac czy 3mac akcje bo ja nie wydaje rekomendacji lecz wyrazam swoja opinie na dany temat i wiele razy robilem juz to na forum bankiera lecz za nikogo nie wezme odpowiedzialnosci inwestycyjnej bo bym sie zle czul z tym pozdrawiam

piotreksep13

ps spolke znales od "srodka" lecz jak sam mowisz znales ja od 2000r wtedy skupial sie glownie na dzialalnosci IT a obecne to w sumie calkowicie inna firma(GIS a od wresznia 2009r calkowicie zaprzestali dzialalnosc IT)

ja nawet nie wiem jak skomentowac to co napisales lecz jak sie to ma do potencjalu biznesowego i bilansowego jaki ma techmex??

nawet nie wiem jak podejsc do tego co napisales wiec najlepiej bedzie jak tego nie zrobie i jezeli uwazasz , ze firma zle traktowala swoich pracownikow (wielu zostalo zwolnionych bo spolka likwidowala dzialalnosc IT moze Ty byles jednym z nich ) i uwazasz , ze spolka na tej podstawie nie ma przyszlosci i ma zla opinie w branzy (nie wiem czy mowisz o IT czy GIS) to sprzedaj

mi tez by sie nie podobalo jakby mi techmex nie placil jako pracownikowi a techmex pare razy zrobil to swoim pracownikom wiec jezeli uwazasz , ze na tej podstawie spolka upadnie to sprzedaj(nie bede pisal dlaczego spolka nie placila pracownikom bo mi sie nie chce)

w sumie masz racje techmex ma trudna sytuacje i Ci co sie boja o swoje pieniadze powinni sprzedac akcje techmexu bo jest zawsze mozliwosc negtywnego zakonczenia

ja robie swoje i 3mam sie swojego rozumu

Ty Gorg pewnie zarobiles juz mnostwo pieniedzy dzieki swoim zdolnosciom i wtykom bo wszak kreski sa gowno warte (jak i podejscie fundamentalne bo wszak Ty juz wyceniles potencjal biznesowy techmexu wynikajacy z branzy w jakiej obecnie techmex dziala a takze aktualnego "otoczenia" wokol spolki techmex)

rynek zdyskontuje kto ma racje a Ty jak byles dobrym kierownikiem i techmex Cie nie docenil to pewnie inni na rynku Ciebie docenili i masz tak samo dobra a nawet lepsza posade

z jednym sie z toba zgadzam ryzyko jest ogromne wiec zdecydujcie sie czy bedziecie ryzykowac swoje pieniadze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.