No właśnie to jest merytoryczna dyskusja anie robienie tak aby człowiek poszedł za sloganem napisanym bez żadnego uzasadnienia.Ja powiem szcezrze wacham się ale jestem na nie dlatego właśnie że wezmę przyjmę na klatę to co się tutaj działo aby innych inwestorów nie spotkały podobne przykrosci.Tu przykrość jest mniejsza bo to tak jakby ktoś umierał na raka i wiedział że to nastąpi.Gorsza śmierć nagła.Slatego jestem zdania że należy rozliczyź winnych tego i to jest ważniejsz.Bo powiedzcie mi czy Pan Lach zarejstruje akcje
Czy Pan Lach nie zgłosi sprzeciwu prawnego-to może jakaś gra
Jakie będą notowania na ew otwarciu czy starczy na rejstrację i koszt paliwa do W wy
Jaka będzie działalność PMI
Jaki jest faktyczny stan finansów.
Czy komunikaty są prawdziwe/ja jeszcze mam meila od TM/gdzie jak pisałem wczesniej wyrażali oburzenie jak zapytałem ich o prawdziwość komuników
Pozatym jeżeli PMI będzie działać to jest wiele spółek nienotowanych co dobrze sobie radzą a pozatym jak jest pomysł prawdziwy i zarabia się uczciwie to inni cię dostrzegą od razu
Dlatego że nic nie wiem to nie rejstruje bo nikt nie napisał co biega i tak jak pisałem wcześniej to jakiś magicholding