Viob ma rację. W spółce jest potencjał tylko , że wcześniej była źle zarządzana.
należy zauważyć, że Biber po wywaleniu akcji przy kursie około 0,23-.0,25 zmniejszył zaangażowanie , a potem przy kursie 0,10-0,12 jego stan zwiększył się. Zauważcie, że przy 0,10-011 było obrotu ponad 7 mln papiera. ktoś to musiał skupować i pod coś. Co niektórzy wiedzą co się będzie działo. Nie po to by zarobić marne 100-200 % tylko dużo więcej.
Ostatni Raport fakt, że wskazywał starte około 60 mln, ale zauważcie , że zobowiązania długoterminowe spadły prawie do 2mln z prawie ponad 40 mln. Tym bardziej , że syndyk chyba wie co robi. Podoba mi się jego podejście i natychmiastowa rekcja na zagrożenia. Po tygodniu od jego wejścia zarząd poleciał ze spółki, a od tej pory regularnie napływają komunikaty, nie tak jak było kiedyś.
Ja jestem dobrej myśli. Nie oczekujcie, że wzrosty nastąpią z dnia na dzień, ale tak czy inaczej liczę tu na mniej niż 1 zł. ( i to jeszcze w tym roku).Proszę zapamiętajcie ten post. Cierpliwi będą wynagrodzeni, ale tylko cierpliwi.