Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ja p....

następnym razem nie przejdziemy obojętnie obok twoich postow choc wydaje mi sie ze poprostu sie tobie fuksnelo.powiedz jeszcze co sądzisz o punkcie w ktorym znalezlismy sie obecnie, tj, mocne wsparcie techniczne (z 5% tową dokładnością)? wg mnie jeśli stąd odpali to odpał będzie conajmniej przez jedne widły, niejeden techn ik ma na oku już tą spółkę, jeśli jeszcze wejdą tutaj dobrzy "spece od kursu" to jazda będzie non stop. sygnał generuje międzyinnymi fibo + kilka poziomów wsparcia z początku roku. Spekuła i inne cwaniactwo na razie ma od kogo brać więc mają szanse sporo zarobić. Radzisz już tutaj wchodzić czy wogole odpuścić spółkę?
  • Ja p.... Autor: ~rozsądny
  • Re: Ja p.... Autor: ~aaaaaaaaaaa
  • Re: Ja p.... Autor: ~POLATACH
  • Re: Ja p.... Autor: ~qq
  • Re: Ja p.... Autor: ~rrr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.