Powiedz mi Ty tak serio ? jak wierzysz, ze pisząc tutaj posty, cokolwiek zmieniasz w kierunku spółki to gratuluje :) To forum, nie ma wpływu na nic, a napewno nie na kurs spółki :) a jak wierzysz, ze jest inaczej to powodzenia :)
Prawda jest taka, że Prezes mocno się pogubił, pytanie czy cos tutaj było tworzone w ramach mechanizmów kreatywnych, czy też nie. Czy raport jaki się ukazał, nie pokazał 50% racji, ze troszke to wszystko napompowane i to kreatywnie. Modivo nie uzdrowił, Goldów tez sporo brakuje, coś się mocno rozjechało ...
Odpowiedź dostaniemy w najbliższych 2 kwartałach, z pewnoscią roku. Jedyne co wiemy, ze nic nie wiemy, czekamy na dane z kwartału. A jak oglądałeś zapowiedzi Prezesa na ostatnich konferencjach, to troche rzeczy się tu nie spina.
To nie tak, ze mnie to nie dotyczy, bo sam tu jestem i liczylem, że będzie jakaś obrona 90/100 zł ale moze nikomu się to nie opłaca, a sam Prezes wie, że moze byc taniej. Zartobliwe podejscie pokazuje, że jako akcjonariusze serio traktowani nie jesteśmy. Chyba, że zmieni się komunikowanie firmy z rynkiem. Bo jak narazie to leży, chyba ze zostaniemy zaskoczeni mega dobrymi wynikami, prognozami.