Jasne, zgadzam się z tym co napisałeś, po prostu samo sformułowanie mnie rozbawiło, bo od lat czekam na moment w rozwoju firmy, który właśnie jest przed nami, więc mam inne wyobrażenie o kursie. Niecałe 2 lata temu sprzedałem w okolicach 50 bo uważałem, że to jeszcze nie jest czas ciecha, ale odkupiłem niżej i uważam, że to właśnie jest ten czas, a informacje które ukazują się od końca listopada, potwierdzają że idą dobre czasy. Miała to być perełka w moim portfelu na lata, więc te kilka procent podbicia po info o wezwaniu, zdecydowanie nie jest tym na co czekam. Myślę że dużo indywidualnych widzi sprawy podobnie, nie wiem co myślą fundusze:) wiem, że większościowy ma instrumenty żeby "zachęcić" mniejszościowych do sprzedaży, ale myślę że zbliżające się wyniki nie pozwolą sprowadzić kursu zbyt nisko. Ostatecznie, byłem niedawno na 30 zł i może nie było to super przyjemne doświadczenie, ale uczyniło mnie silniejszym:) ostatecznie piłka po stronie Kulczyka, przy czym cena mojego niemałego pakietu jest zawieszona sporo wyżej niż te 49 zł