Dnia 2025-04-28 o godz. 22:52 ~jazz napisał(a):
> Mam podobne wątpliwości. Miał być wiodący inwestor z Francji i perspektywy współpracy, a tu nagle cudowne rozmnożenie się inwestorów i....cisza. Na jednym z wątków kolega o nicku "kuna" pisał o spółce : " zawsze było tu transparentnie." No sorry. Przyznaję, kupiłem trochę tego po cenach koło 80, prawdopodobnie za drogo i stąd ten stres. Cóż, bądżmy dobrej myśli....
Też liczyłem na ujawnienie "wiodącego inwestora z Francji" tym bardziej że jest to ktoś kto może wnieść nie tylko pieniądze ale i współpracę w rozwijaniu firmy, bardzo byłem ciekawy tego nowego podmiotu.
Niestety w takich transakcjach mogą być zasady poufności i jeżeli inwestor sobie tego nie życzy to nie będzie ujawniony ponieważ nie przekracza progu.
W kontraktach nie podają kwot, w gamingu nie podają umów z wydawcami nic się z tym nie zrobi
i nie świadczy to o złej woli spółki czy braku transparentności tylko po prostu zachowane są warunki umowy.
Ciekawość zżera ale trzeba śledzić informacje może gdzieś będzie można to wywnioskować.