Dnia 2021-02-01 o godz. 21:52 lawyer_mz napisał(a):
> Tak mam Milestona, zarówno MMD jak i MLSS i nie zamierzam się pozbywać tych akcji długo, choć to nieduży pakiet. Pradę mówiąc to dzięki tobie i tej spółce kapitał na moim rachunku IKE z 1000 zł urósł do dzisiejszych około 30 tys.zł i mam przez to ogromny sentyment do waloru, pierwszy krok to było wejście w Milestona po cenie 1,7 i sprzedaż po około 10 po czym zwielokrotniłem kapitał dzięki Krynicy Witamin z 6,7zł na 32zł no i nie mogłem nie odkupić MMD przynajmniej tyle co miałem wcześniej a szkoda ze nie więcej. A ponieważ to jest konto IKE to sobie potrzymam naszą perłę do czasu aż compuflo stanie się standard of care i akcje nie będą latały w okolicy 80-100$.
Za rok nasz Milestone Medical powinien zacząć zarabiać tyle, że już żadne emisje w spółce matce nie powinny być potrzebne. Wtedy powinny zacząć się stabilne wzrosty, a że baza powinna także być duuuuużo większa - tych 80-100 $ nie można wykluczyć.
Ale w najbliższych miesiącach czeka nas zalew komunikatów o umowach na sprzedaż naszego Compuflo epidural w różnych częściach świata. Niektóre z tych umów mogą wywołać nawet bardzo duże wzrosty akcji spółki matki.
Z kolei przy naszym FF -311 tys. akcji - któraś z tych umów wywoła na Milestone Medical szaleństwo. Do powtórzenia - przy kolejnej umowie.
Zwłaszcza, jeśli prezes udzieli wywiadu Parkietowi czy Pulsowi Biznesu.