Dnia 2015-12-04 o godz. 13:44 ~marcin napisał(a):
> wlasnie kupilem bo bylo fajnie i stabilnie po 15zl :) a tu lipa i mam po 10zl haha ale mnie wyrąbali ponownie na GPW, juz nie zainwestuje nigdzie bo szkoda nerwow. Dla mnie to nie inwestowanie a wyciaganie pieniedzy od ludzi
Ja tu widzę ogromny potencjał wzrostu,myślę że po tej wpadce z kontraktami energetycznymi już nigdy ta spółka nie podpiszę tak nie rentownych umów.Główny akcjonariusz za razem Prezes stracił ok 8 milionów swojego kapitału oczywiście wirtualnie bo żadnej akcji nie sprzedał wręcz przeciwnie dokupił niewielki pakiet.Tak naprawdę to jeszcze nie ruszył na dobre program na lata 2014-2020 jestem przekonany że InstalKraków będzie podpisywał napewno nowe kontrakty ale już z odpowiednią rentownością,na dziś gdyby syndyk masy upadłościowej sprzedawał majątek spółki dostałby z 50% więcej .Giełda dziś nie jest absolutnie wiarygodnym żródłem wyceny ,majątek spółki z takimi perspektywami paraktycznie bez długów wyceniany jest na 30%.Ale skrajne niedowartościowania nie trwają wiecznie,jak kurz opadnie to zobaczymy zupełnie inne wyceny.