Bolec, siedzę jeszcze na Lubej, ale tu niewiele zarobiłam bo dokupuję i średnia mi też sie podniosła. Ja jestem długoterminowa i chcę na Lubej jeszcze trochę pobyć.
Miałabym +30% gdybym nie dokupiła.
MWT + ok. 200% i nie sprzedaję
Tesgas na razie ok + 3%
GOA - 30% ale czekam na infa i nie sprzedaje, liczę że dostaną tę licencje; tam też nieźle zbierają i będzie wybicie (kiedyś będzie). Prezesa "bombardują" pytaniami i teraz kilka razy pomyśli zanim wymówi słowo "akcje".
Może Sadovaya? Zastanawiam sie nad nimi, ale nie mam kasy przez to cholerne GOA.
Co do Tesgasu - bo to jego wątek - to tutaj uważam że jest to b. dobra spółka tylko nic ostatnio się nie odzywają. Liczyłam na jakieś umowy, bo w analogicznym okresie zeszłego roku było znacznie więcej infa z ich strony.
Pisałam już że FF jest też coraz mniejszy, Prezes nie drukuje papieru nadaremnie, więc myślę, że warto ją trzymać długoterminowo.
Z obserwacji kursu widzę, że jest skup akcji, a nawiązując do wypowiedzi drugiego kolegi, to nie wiem, kto oddaje, może jacyś niecierpliwi?
Na razie zmian w portfelu nie przewiduję, chyba że coś nagłego się pojawi, to opchnę ze stratą trochę GOA. Trzymaj się Bolec!!!